lauantai 17. elokuuta 2013

Ihana töihin paluu

 Oikeasti oli kyllä kiva mennä töihin takaisin ja viikkokin oli mukavan lyhyt, torstai oli mulle maanantai ja sitten tulikin jo ihan oikea perjantai. Jalka kesti aika hyvin, pientä ongelmaa pohjallisen kohdistamisessa mutta muuten ihan hyvin. Pääsin tarkastamaan kaljaa,,, ehjät, yks kaks klommoa, enemmän klommoja ja menetetyt tapaukset jotka ei kelpaa edes tullille tyhjennettäväksi. Ja siinä muuten riittää hommaa, kävin katsomassa niin tähän mennessä on kerääntynyt parisen kymmentä lavaa mitkä pitää tarkastaa. Lisää tulee loppumattomalla syklillä. Euro lavalla on 99 salkkua kaljaa, ehjät lempataan toiselle lavalle ja rikkinäiset salkut rullakkoon odottamaan tarkempaa tarkastusta. Kyllä se aina keräystä kevyempää on eikä lemppausta lukuunottamatta tarvitse paljon kävellä. Maanantaina mulla onkin ennen iltavuoron alkua lääkärillä käynti että miten on mennyt ja kantaako jalka. 
 Äsken yritin tehdä blogiin välilehtiä  Susannan  helpohkon ohjeen avulla mutta mutta mä en vaan yksinkertaisesti tajua, blondi mikä blondi,,, laitoin sitten tuohon linkin jos jotakuta kiinnostaa, mulla loppu yritys ymmärtää siihen että melkein haistoin palaneen käryn mikä tuli ylikuumenneesta päästä. HUOH mutta sitten niihin kynsimiin. 
 Aloin torstaina poistelemaan lakkauksia folio menetelmällä kun puuhapete tuli kotiin mielenkiintoisten uutisten kanssa jotka jaan teidän kanssanne sitten kun varmistuvat. Oon meinaan kantapään kautta tullut opituksi ettei mitään pidä mennä sanomaan ääneen. Jäin sitten kuuntelemaan uutiset ja foliot taisi olla hieman liian kauan sormissa kun poistaessa huomasin että mulla on peukalon rakenne irtoamassa osittain. Mä siis kyllä käytän asetoonitonta poistoainetta mutta reunassa oli pienen pieni ilmauma joten siitä se pääsi vaikuttamaan alla olevaan akryyliin jota on vielä kynsien päissä, ennenkuin se katoaa akrygeelin myötä kokonaan poies. Akrygeeliin ei poistoaineella ollut mitää vaikutusta onneksi mutta jouduin tekemään peukaloon osittain uuden rakenteen.  Idean kynsiin sain Annan kynsistä. Tosin alla käytin Sonnen blogista bongaamaani upeaa punaista lakkaa ja linkistä näkee myös sen värin kun nyt en ottanut kuvaa ennen topperin laittoa. Pohjavärinä on wet n wildin velvet lounge ja topperina samanmerkin make them boys go logo. Yhden rutun sain keskisormen kynteen mutta sen sai tasoitettua kiitos pikakuivattajan. 


Wet n wildin fergie lakoissa on mun lakkaustoidoille ihan liian iso sivellin joten lakkauksia sai korjata pitkin sormia ja kynsinauhoja. Eikä punainen ole se helpoin pois otettava mutta kaiken kaikkiaan ihan tyytyväinen kynsiin enkä tällä kertaa unohtanut mitään oleellista. Sivellintä lukuunottamatta lakat olivat varsin hyvin käyttäytyviä ja molempia on yksi kerros eikä kuulla läpi. Sitten pääsette taas ihailemaan meidän riiviöitä jotka olivat tänä aamuna leikkimässä lintubongareita. 
Tarkkaavaisuutta löytyy vaikka muille jakaa

Käytettyinä lakkoina: Misan aluslakka, wet n wild velvet lounge ja make them boys go logo ja mavalan pikakuivattaja. 


♥: Teenytinydragon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti