tiistai 13. elokuuta 2013

Vuosipäivä ja epäonnistunut liukuvärjäys

 Sunnuntaina mulla oli ollut vuoden rakenteet kynsissä. Enpä kyllä muistanut sitä sunnuntaina vaan tajusin asian vasta maanantaina. Nyt on menty geelistä akryylin kautta acrygeeliin joka pysyy mulla parhaiten. Naku kuvan kynsistä voin laittaa teidän iloksi kunhan oon saanu ensin kasvatettua kellastuneen akryylin pois alta. Sitä odotellessa saatte tyytyä mun enemmän tai yleensä vähemmän onnistuneisiin lakkauksiin. Viime kynsistä tohkeissani unohdin aluslakan alta mikä ei kyllä sinänsä haittaa kun ei noi rakenteet tunnu värjäytyvän ainakaan samalla tavalla ku luonnonkynsi. Eilen sitten yritin tehdä liukuvärjäystä vähemmän hyvällä menestyksellä. Ensin taas tohkeissani uudesta tekniikasta (no muistin sentään aluslakan) unohdin RAVISTAA lakkaa ennen ku aloitin lakkaamaan. Voitte uskoa ettei se sitten ollut tasaista väriä nähnytkään. Tajusin sentään ravistaa kun aloitin vasemman käden lakkaukset. No ei siinä sitten muu auttanut ku laittaa se toinen kerros mikä sitten muuten hieman kuplittui. Kyseinen lakka on China Glazen admire joka ihan varmasti on paremman lakkaajan käsissä oikein kauniisti käyttäytyvä lakka. Kynnet kun olivat sitten lopulta kuivuneet otin kätösiini Color Clubin foil me once jota töpöttelin kärkiin. Ensimmäinen virhe oli että mulla ei ole meikkisientä joten piti ottaa käyttöön keittiösieni, ei muuten ollut hyvä kun se on niin "reikäinen" toinen oli että olisi pitänyt ottaa huomattavasti eri sävyinen lakka mutta josko sitten ens kerralla suoriutuisi edes hieman paremmin. Niin ja sitten ei kuvatkaan juuri onnistuneet vaan piti valita huonoista kuvista se paras ja vika oli kyllä siellä kameran toisella puolella eikä suinkaan kamerassa. Mä vaan kovasti toivon että harjoitus tekee mestarin ja nyt sitten niitä kuvia ja saatte myös annostuksen meidän pikkuriiviöistä :)

Tässä sitten nämä epäonnistuneet kynnet ja puhumattakaan kuvasta
Arskasta on vaikea saada kuvia kun se yleensä haluaa tunkea nokkansa mun linssiin
Devon on helpompi kuvattava (tykkää nääs poseeraa mikäli huomaa kameran) 
Käytetyt lakat on Misan aluslakka, China Glazen admire, Color Clubin foil me once ja pikakuivattaja mitä ilman ei voi enää elää

Huominen on vielä sairasloma päivä ja torstaina pääsee jo töihin takaisin. En kyllä pistä yhtään pahakseni. Mites teillä on viikko alkanut?



♥: Teenytinydragon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti