perjantai 2. elokuuta 2013

Muodon muutosta, ulkoasun päivitystä ja tietenkin kynsiä

Lauantain kynnet ei ihan onnistuneet mutta aika loppui kesken kun piti niihin läksiäisiin lähteä ettei myöhästytty. Tosin ei sitä kyllä kukaan huomannut, paitsi kun mun oli sitten ihan pakko esitellä pilalle menneitä kynsi parkoja. Nimettömät meni rullalle ja siinä vaiheessa totesin mielessäni että se pikakuivattaja on ihan pakko saada. Nyt saatte ihailla mun pilalle menneitä kynsiä (tosin nää on otettu viitisen päivää myöhemmin joten kärki kulumaa on havaittavissa)
Kuten huomaa mä olen lakkausten kanssa ihan alkuvaiheissa mutta toivon että harjoitus tekee mestarin
Muuten oli kyllä ihan nätit kynnet. Kuten saattaa huomata oon hieman yrittänyt parantaa kuvaus olosuhteita, pienentänyt kuvia ettei lopu kuvatila kesken (järkkärillä otetut kun tuppaa olemaan aika raskaita) ja lisäsin myös kuviin vesileiman. Sitten kun noita lakkoja on nyt hieman kertynyt niin päätin yhdistää kaksi askartelupakkia että sain toisen lakkaus tarvikkeille.
Yläosasta kuva, siellä näkyy mun valmistunut tikutus projektikin (mutta siitä sitten myöhemmin) 
Alaosassa on koristelulakat, leimalakat ja kynsilakat top coattineen 
Kuten huomata saattaa kynnen muoto on kokenut IIIISOOOON muutoksen, mun ensimmäiset taltat. Aina ennen ollut  soikeat ja rakennekynsien myötä muoto muuttui pitkälti pelkäksi terävä kärkiseksi manteliksi tosin muutamia poikkeuksiakin oli. Tätä se teettää kun katselee päivästä toiseen swatch kuvia kynsilakoista (ne on meinaan järjestään tehtyjä taltoille joten päätin sitten itsekin kokeilla). Tein eilen itselleni kynnet CG:n frostbite:lla ja voi luoja että oli kaunis sähkönsininen lakka. Tosin mun lakkaus taidottomuudella niin sitä meni HIEMAN pitkin sormia ja kynsinauhoja mutta peitti hyvin kahdella kerroksella. Korjauksessa kesti 45minuuttia ja sitten halusin siihen päälle leimata perfectin hololakalla. Joo ja ei muuten ollu hyvä idea. Eka kynsi onnistui melkein hyvin mutta sen jälkeen en saanut lakkaa jäämään laattaan vaan se halusi mennä skrapan mukana,,, niin raivostuttavaa. Enkä kuitenkaan yhden kynnen onnistuttua halunnut vaihtaa lakkaa vaan raivolla vedin seuraaviin neljään kynteen jämä leimoja kun ei enää noussut koko leima vaan rippeitä. Päätin sitten suosiolla luovuttaa ja leimata toisen käden kynsiin luotetulla dependin hopealla ja niistä ei mennyt kuin keskisormi vähän sinnepäin.
Tässä aivan ihana, upea frostbite yksinään
Saatte nyt nauttia toisen käden kuvasta kiitos pilalle menneiden leimojen
Tänään sitten edelleen harmistuneena eilisen pilalle menneiden leimojen niin halusin kynsille uudet lakat. Hetken tuijoteltuani tikkuja pääsin lopputulokseen että nyt on saatava hempukka kynnet (joita mulla ei turhan usein nähdä). Poistettuani eiliset lakat elämää suuresti helpottavalla foliotekniikalla ja jos joku ei vielä tiedä niin pieni vanulappu kastetaan kynsilakan poistoaineeseen, laitetaan kynnelle, kääritään pala foliota päälle, annetaan vaikuttaa hetken, vedetään pois, VOILA lähes kaikki lakat on jäänyt vanutuppoon ja loput saa varsin helposti pois. Mutta nyt niihin tän päivän kynsiin. Kaikissa on kerros OPIn ihanaista your web or mine? lakkaa, nimettömissä ja peukaloissa on Flomarin holographic 809. Loppuihin laitoin toisen kerroksen opia.

Skotlannista kotiutunut lohikäärmes pääsi kuvausrekvisiitaksi
Sinisiin kynsiin on käytetty: Misan bottomline pohjalle, China Glazen frostbite, Mavalan mavadry ihana pikakuivattaja. Dependin hopea, Perfectin holo ja pueenin 27 laatta jäi kuvasta. 
Misan bottomline, Mavalan mavadry, OPIn your web or mine? ja Flomarin holographic 809
Mitäs tykkäätte päivitetystä bannerista, taustakuvasta ja kuvista? Entäs siitä että laitan vasta loppuun käytetyt tuotteet?
Oikein hyvää viikonloppua kaikille =)



♥: Teenytinydragon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti