sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ostoksia ja FAIL kynnet

  Head2toe:n tilaus saapui ja niin teki myös mun uusi ihana top coat jonka näin Katjan esittelemänä. Kertakaikkisen upea (tosin unohdin ottaa siitä kunnon kuvan) sillä saa mistä tahansa lakasta tehtyä holon. Kävin sitten torstaina jumbossa ostamassa uv-suotimen bonus kampanjan objektiiviin ennenkuin otan sen käyttöön. Eksyin sitten siinä samalla seppälään josta löytyi muutama golden rose ja yksi flomar kynsilakka (ne oli tarjouksessa). Citymarketista taas Essien For the twill of it huusi mun nimeäni ja kummasti se sujahti ostoskoriin. Sitten kuvia ostoksista:
Kaikki ihanat uutuudet
Samat lakat tikutettuna

 Eilen tuli sitten ihan mahdoton valinnan vaikeus että mitä sitä kynsille laittaisi varsinkin kun vanhojakin on vielä kokeilematta mutta nämä swatch kuvat ratkaisivat ongelman. Red-y & willing levittäytyi kuin unelma tikulle mutta mulla taisi eilen olla jonkun-näköinen epälakkaus päivä kun ei vaan luonnistunut. Ensimmäinen kerros oli tuskaa ja lakkaa oli pitkin kynsinauhoja. Toinen kerros meni ihan pikkasen paremmin ja siihen lätkäisin nopeasti pikakuivattajan. Päälle halusin leimata hololakalla (oon nähnyt niin tehtynä aivan ihania kuvia) 6 kynttä sain leimattua kun totesin ettei tästä tule mitään ja ei muuta kuin poistamaan leimat. Onneksi oli pikakuivattajaa kunnon kerros päällä niin lakkaa ei lähtenyt juuri ollenkaan. Päätin sitten ottaa varman päälle ja valitsin leimalakaksi china glazen devotionin joka taatusti toimii. Leimat onnistui aika hyvin jopa se kohdistaminen mutta siinä vaiheessa ärsytys oli niin suuri että en tykännyt lopputuloksesta vaan lakkailin päälle juuri saapuneella ihanuudella: china glazen fairy dustilla joka on todella todella kaunis ja pelasti melkein mun lakkaukset. Ärsytys vaan jäi niin suureksi että päätin tänään vaihtaa kynsille jotain ihan muuta. Red-y & willing vaikka onkin todella upean värinen ja oikeasti hyvä levittymään saa jäädä hetkeksi hyllylle jotta kerkeän unohtamaan suunnattoman ärsytyksen (silti suosittelen ostamaan lakan mikäli väristä tykkää).
tässä ne nyt on aaarrgghhh
Sitten saatte myös ihastella mun kuvausrekvisiittaa
käytetyt tuotteet
 Misa aluslakka, china glaze: red-y & willing, devotion ja fairy dust, mavalan pikakuivattaja ja päätin testata ensimmäistä kertaa essencen pikakuivattajaa fairy dustin päälle ja pueenin laattaa nro.26.
Essencen nimihirviö better than gel nails eli kavereiden kesken BTGN kuivatti tarpeeksi nopeasti ja jätti kauniin kiillon kaiken päälle. Siitäkin tuli ihan pikkasen parempi mieli.
 Nyt odottelen hetken aikaa tuleeko ehtiikö facen lakkaushaaste ryhmään tulla tän viikon haaste ennenkuin alan epätoivoisesti miettiä mitä nyt laittaisi kynsille, niin ja tietysti sillä oletuksella että osaisin sen sitten myös toteuttaa. Tänään on myös tiedossa hiusten värjäystä kun viikolla olin olevinani taas niin kiireinen etten sitäkään ehtinyt tekemään.
 Mites teidän viikonloppu on sujunut?

♥: Teenytinydragon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti