tiistai 1. lokakuuta 2013

Kynsiä ja pientä hehkutusta ♥

 Tein sitten sunnuntai illalla uudet lakkaukset ja siinä kestikin sen verran pitkään että en jaksanut enää siistiä reunoja saati että olisin kerennyt värjäämään hiukset. Eilen aamulla aloin värjäämään hiuksia ennen iltavuoron alkua ja sen jälkeen piti siistiä lakkaukset jotta saa kuvat otettua. Värjäys projekti kestikin sen verran pitkään että siistiminen ennen kuvien ottoa vähän jäi. Joten älkää kiinnittäkö huomiota kynsinauha alueelle.
Lisää kuvateksti
 Laitoin vasemman käden kynsiin vielä päälle holo päällyslakkaa mikä kyllä ehdottomasti vaatisi auringonvalon jotta sen upeus tuli esiin kaikessa kauneudessaan. Ihan onnistuneet lakkaukset mikäli ei katso kynsinauha aluetta liian tarkkaan.

 Käytetyt lakat: Misan aluslakka, pikkurilleissä china glazen exquisite, nimettömissä opin your web or mine?, keskisormissa china glazen bend over backwards, etusormissa alla on china glazen snap your dragon ja päällä 2x china glazen ring in the red, peukaloissa on china glazen thunderbird. Vasemman käden kynsissä on silly lilyn spectraflair top coat ja kaiken kruunaa essencen BTGN.
 Sitten siihen pieneen hehkutukseen. Eilen tuli puuhapeten mulle tilaamat paketit. Joissa tuli kolmet olohousut ja ihana talvitakki. Sitten kuvitelkaa armotonta rumpujen pärinää ja sieltä paljastui myös maailman ihquimmat PINKIT PVC MAIHARIT wuuuuhuuuu ne oli vaan niiiiiin söpikset että mun oli pakko saada ne (vaikka mä en juuri ole sen pinkit perään mut nää oli vaan PAKKO saada). Niissä oli jopa nauhan reiät sydämen muotoiset How cool is that? Pitää katsoa jos viikonloppuna saisin aikaan teille muutamat asukuvat kun kengät oli niin ihanat :) Mites teidän viikko on alkanut? Perään saatte vielä linkin kauppaan jota suosittelen lämpimästi, halvalla hyvää ja nopeastikin vielä.


♥:Teenytinydragon



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti