lauantai 13. heinäkuuta 2013

Varoitus kuvatulva

Kun se viimeksi onnistui niin hyvin kännykällä postaus (siis kuvat tuli isoina) päätin tehdä tämänkin laiskuuttani kännykällä ettei tarvitse konetta avata (se kun on niiiiin raskasta ja aikaa vievää xD) Näin sonnelan blogissa aivan ihanan upean punaisen lakan ja pakkohan se oli käydä kotiuttamassa parin muun kanssa ja facen kynsikirppikseltä huusin itselleni muutaman china glazen lakan edullisesti.
Ensin yhteiskuva seppälästä kotiutetuista 
Wet n wild fergie: velvet lounge
 Wet n wild fergie: make them boys go logo 
Wet n wild wild shine: caribbean frost 
Wet n wild fastdry: gray's anatomy

Kynsikirppikseltä kotiutuneet 
China glaze: gussied up green
China glaze: blue sparrow 
China glaze: hawaiian punch 
China glaze: pure torture 

Ah niin ihania lakkoja. Niin ja jouduin perjantaina menemään uudestaan lääkärin juttusille ja tällä kertaa sain reseptin tulehduskipulääkkeelle ja loppu viikon sairaslomaa. Nyt jos ei rupee parantumaan niin sitten on vuorossa kuvaukset kun siinä saattaa olla rasitusmurtuma. Pakko varmaan alkaa katselemaan miten sitä oikein potkii siis sitten jossain vaiheessa kun uskallan sillä lähteä töihin. Teinpä tossa eilen ajan kuluksi huollon itselleni. Pohjan huolsin acrygeelillä kun se näköjään on mulle se paras vaihtoehto kun ilmaumia ei ole enää juuri ollenkaan. Tällä kertaa en laittanut väriä tai mitään muutakaan vaan lakkasin lopuksi valmiiden kynsien päälle milläs muullakaan kuin aivan täydellisen upealla a-englannin perceval:lla 
Tässä kynsillä pelkästään perceval ja eikös vaan ole niiiiiin upea 
Lopuksi tein kuviot passionilla ja pueenin 33 laatalla, ihan ei kuviot onnistunut mutta eihän se nyt joka kerta voi onnistua. Mä oon pyörinyt aikani kuluksi netissä ja täytyy sanoa että ei oo tullu halvaksi tämä sairasloma. Jenkeistä on muutaman paketti tulossa ja ne on siinä ja siinä ettei mene tullirajan yli. Mitäs piditte ostoksista ja kynsistä? Oliko liikaa kun joka lakka oli vielä kuvattu erikseen? Nyt mä meen jatkaa jalan parantelua. 

❤: Teenytinydragon 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti